Добијте го вашиот нов уред за Чешка сега

крајниот рок декември 2019 !

За да го добиете вашиот уред, само пополнете го образецот

  Процесот на регистрација управуван од Easytrip за вас

  Вашиот OBU доставен директно до вашето место

  Вашите нови договори
  брзо изготвени

  Изберете помеѓу услугата за постпејд и припејд патарина

  Достапна е опција за фиксен инсталациски пакет

  Локален тим за поддршка низ цела Европа

  Подгответе се да ги преминете чешките патарини сега

  Следете нè