ПОЕДНОСТАВЕТЕ ГО ВОЗЕЊЕТО НИЗ ХРВАТСКА

Повеќе информации?     Контактирајте нè!

  НОВО!
  набавете го уредот за патарини со картичката Easytrip

  Може да се применат попусти до 42%!

  Нема повеќе запирање на наплатната рампа за патарина

  Достапен поврат на хрватскиот ДДВ

  Нема потреба од водење евиденција за преостанатите износи

  Нашата грижа за корисниците е на ваша страна

  НЕ ЧЕКАЈТЕ ЗА
  ДА СИ ГО ОЛЕСНИТЕ ЖИВОТОТ

  Follow us