АПЛИКАЦИЈА TRACKME
ОТКРИЈТЕ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА ЗА ТЕЛЕМАТИКА
СО БЕСПЛАТНА ДЕМО ВЕРЗИЈА СЕГА!

Само пополнете го формуларот:

  Нема потреба од хардверска инсталација! Каристете го само вашиот мобилен телефон

  Плаќате како што користите Само месечна претплата (6€/месец)

  SRB Toll (4)

  Применливо за сите возила: камион, автобус, лесни возила

  Извештај за километражата по земја Ексклузивна опција достапна само на апликацијата TrackMe

  Следете ги и управувајте со возните паркови во реално време

  Бесплатна обука и грижа за клиенти се достапни за ваша поддршка

  АНАЛИЗА НА ВОЗНИОТ ПАРК КОЈА ВИ Е ПОТРЕБНА ЗА КОНТРОЛА НА ВАШИТЕ ТРОШОЦИ

  Следете нè