ПОНУДА ЗА ОГРАНИЧЕНО ВРЕМЕ БЕЗ НАДОМЕСТ ЗА АКТИВАЦИЈА ЗА СИТЕ НОВИ НАРАЧКИ ОД 15 МАЈ ДО 31 АВГУСТ 2021 ГОДИНА

Контактирајте со нас сега!

  Брза, едноставна и флексибилна инсталација

  1 еднократен надомест за изнајмување

  12 земји: најширока покриеност во Европа
  НОВО: Швајцарија

  Далечинско поставување, безжично, активација на земји, регистарски таблички и детали за возилото

  Заменливи помеѓу возилата

  Нашиот тим за грижа за корисниците е на ваша страна

  ОЛЕСНЕТЕ СИ ГО ЖИВОТОТ СО EASYTRIP TRANSPORT SERVICES

  Следете нè