ПОЕДНОСТАВЕТЕ ГО ВОЗЕЊЕТО НИЗ ГРЦИЈА!

Опфатена е мрежата со СИТЕ патарини

пополнете го образецот, ве повикуваме назад

  Целосна интероперабилност! Опфатена е мрежата со СИТЕ патарини

  1 единствена фактура -
  Нема потреба од водење евиденција за преостанатиот износ

  Достапен е режим за подоцнежно плаќање

  Нема повеќе запирање на рампите за патарина

  Достапно е враќање на грчкиот ДДВ

  Нашата грижа за клиенти е на ваша страна

  НЕ ЧЕКАЈТЕ ДА СИ ГО ОЛЕСНИТЕ ЖИВОТОТ

  Следете нè